Hundreds Of Millions Of Dollars Won For Injured New Yorkers

Katz, Leidman, Freund & Herman – 1-866-AVOKATI

jane krenar qe jane nje nga me te medhat dhe me te sukseshmet firme ligjore per demtimet personale ne shtetin e New Jorkut. Mbi 50 vjet ne praktike juristet e kesaj firme kane fituar qindra milion dollare per klientet tane. Ne kemi perfaqesuar me mijera New Jorkez te demtuar si resultat i aksidenteve ne ndertim, aksidenteve me makina, aksidentet nga rreshqitjet dhe reniet, demtimet nga bojrat e lyerjeve te cilat kane lende toksike dhe te praktikave te gabuara mjeksore.

1-866-AVOKATI

Megjithate te demtuar:
NE LUFTOJME QE T’JU NXJERRIM CDO QINDARKE QE LIGJI E LEJON

Klientet tane jane nga cdo nacionalitet dhe etniciti. Ne kemi gjithashtu perfaqesuar nga cdo grupim i madh i sindikatave te punetoreve dhe agjencive te qytetit te New Jorkut. Stafi yne shume i pergatitur dhe shumegjuhesh i bene klientet tane te ndjehen si ne shtepine e tyre ndersa avokatet tane i japin atyre perfaqesimin me te mire. Ekiziston nje shkak qe disa nga firmat me te mira ligjore ne New Jork i referojne ceshtjet e tyre te veshtira tek ne. Pyet nje shok ose nje nga punetoret qe punon me ju dhe shanset jane qe ata te kene qene nje nga mijera klientet qe kane ngelur te kenaqur nga perfaqesimi yne. Nje nga referimet kryesore jane ish klientet tane qe percjellin tek ju kenaqesine e tyre ne lidhje me sherbimin tone.

KUJTESE, NUK PAGUANI ABSOLUTISHT ASGJE DERISA TE ARRIHET TE NXIRREN PARATE

Ne qofte se ju jeni ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes ne menyre ligjore ose jo, me karte jeshile ose pa karte jeshile, i paguar ne libra ose jo ne libra-kjo nuk perben ndonje ndryshim, ju keni te drejte te perfitoni dhe te sillni nje ceshtje gjyqesore ne qofte se ajo eshte e aplikueshme bazuar ne ligjin per demtimet personale.

Ne jemi te lokalizuar ne pjesen e poshteme te Manhattanit, qe eshte shume e lehte per te ardhur ne zyren tone nga Brooklyn, Queens, Bronx, Staten Island. Ne qofte se ju nuk mund te vini tek ne, nje nga avokatet do t’ju vizitoje ne shtepi, spital, ose ne pune. Ne jemi te vendosur qe ta bejme procesin per ju te lehte. Lerini avokatet tane t’i kushtojne vemendjen e duhur ceshtjes tuaj ndersa ju t’i kushtoni kujdes shendetit dhe te sheroheni qe te ktheheni ne jeten tuaj normale. Ne ju ftojme ju t’i bashkoheni fimiljes se Katz, Leidman, Freund & Herman.

Mendon qe keni nje ceshtje: NA KONTAKTONI NE PER FALAS!
Ne qofte se ju mendoni qe nuk keni ceshtje: NA KONTAKTONI NE PER FALAS!
Shume i sigurte qe nuk keni nje ceshtje: NA KONTAKTONI NE PER FALAS!